Ihmiset ja yhteiskunta

Kukat ja suklaa ovat toki loistavia lahjoja, mutta toisaalta voit yllättää rakkaasi antamalla hänelle ystävänpäivänä jotain, jota hän salaa toivoo. Olemmekin koonneet listan lahjaideoista, jotka takuulla sulattavat rakkaasi sydämen.

Oliko se ujo katse, nokkela sutkautus vai tarjous avata tukkiutunut viemäri, joka saattoi rakastavaiset yhteen? Lukijoidemme tarinat osoittavat, että rakkaus löytyy usein silloin, kun sitä vähiten etsii.

Keskiviikko 14.12.2016 oli Valituilla Paloilla juhlapäivä, kun pidetty työtoverimme ja arvonta-asiainpäällikkö Anne Rasku täytti pyöreitä. Vaikkei Annea katsomalla sitä ehkä uskoisikaan, juhlittiin nyt hänen viisikymppisiäään!

Eläkeikää lähestyvät 50-65-vuotiaat suomalaiset ovat verrattain tyytyväisiä elämäänsä ja parisuhteeseensa. Suurin yksittäinen katumisen aihe varttuneilla keski-ikäisillä on se, että he eivät mielestään opiskelleet aikanaan tarpeeksi. Asia käy ilmi tutkimuksesta, jonka Valitut Palat on teettänyt Tietoykkösellä.

Pyysimme lukijoitamme kertomaan siitä, kuinka he ovat saaneet osakseen myötätuntoa. Tässä 11 tarinaa, jotka ovat koskettaneet teidän elämäänne - ja meidän sydäntämme.

Uusia voittajia Valituilla Paloilla

Elo-syyskuussa 2016 päästiin Valituilla Paloilla taas juhlimaan oikein olan takaa, kun voittajajuhliaan viettivät niin Erikoisvoiton, Unelmavoiton kuin Superfinaalin onnekkaat voittajat! Onneksi olkoon!

Suomalaisten enemmistö on sitä mieltä, että kansanedustajien määrän voisi puolittaa. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisen Wyman & Dillon -tutkimuslaitoksen kanssa tekemästä laajasta Kyllä kansa tietää -kyselystä.

Kaksi takavuosien suomalaista suosikkilaulajaa, Inga Sulin ja Tuulikki Eloranta nousivat julkisuuteen ja tekivät ensimmäiset levynsä 1960-luvun loppupuoliskolla.

Esko Rahkonen nousi suomalaisen iskelmäyleisön tietoisuuteen vuonna 1965 tekemällään ensilevytyksellä Syvä kuin meri. 

Kolmikymmenvuotisessa sodassa Ruotsin armeijan suomalainen ratsuväkiosasto oli vaatimaton, jos ei suorastaan surkea näky. Kurinalainen taistelutapa ja hyvä yhteishenki teki hakkapeliitoista kuitenkin pelottavan aseen.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Ihmiset ja yhteiskunta