Koti ja puutarha | Valitut Palat

Koti ja puutarha

Korkea verensokeri voi aiheuttaa ongelmia koko keholle. Riskien tiedostaminen auttaa välttämään diabeteksen lisävaivat.

Tammikuinen pandojen vastaanottojuhla veti Ähtärin keskustaan joidenkin arvioiden mukaan jopa yli 3 000 ihmistä, mikä on peräti puolet kaupungin asukasluvusta. Suhteessa samanlainen suosio edellyttäisi Helsingissä yli 300 000 ihmisen kokoontumista. Esimerkiksi Kauppatorin tukkinut jääkiekon MM-kultajuhla vuonna 1995 on yksi kaikkien aikojen suurimmista yleisötapahtumista Suomessa, ja sen osallistujamääräksi on arvioitu noin 100 000. 

Siitepöly on kausiallergikkojen pahin vihollinen, mutta myös seuraavat tekijät voivat huonontaa oloa.

Jokainen on sanonut puolisolleen jotain, mitä katuu. Jotkin lausahdukset saattavat kuitenkin aiheuttaa suhteelle korjaamatonta vahinkoa. Varo, ettet koskaan päästä suustasi näitä negatiivisa lausahduksia.

Naudanliha-kasvisvokki manteleiden kera on paitsi ravitsevaa ruokaa koko keholle myös hyvää ravintoa aivoille.

Aivot tarvitsevat laadukasta ravintoa pysyäkseen huippukunnossa. Aivojen ihanteellinen toiminta riippuu lähestulkoon kaikkien vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävästä saannista sekä terveestä verenkiertojärjestelmästä ja luotettavasta polttoaineen lähteestä. Joskus tarvitaan vain muutama yksinkertainen muutos, jotta ”aivottomasta ruoasta” tulee aivoruokaa, joka antaa aivoillesi niiden tarvitsemat ravintoaineet. Löydä ja korvaa ruokavalion puutteet. 

Keho paljastaa sinulle, mitä se tarvitsee ollakseen mahdollisimman terve, hyvin ravittu, riittävästi levännyt ja kivuton.


Mies voi lähteä Lapista, mutta Lappi ei miehestä. Hiihtäjälegenda Sami Jauhojärvi ei unohda lapsuutensa Ylitorniota.

 

 Jos olet koskaan noussut nopeasti seisomaan ja miettinyt: ”Oho, miksi minua huimaa?”, kyseessä saattaa olla pikkuasia tai vakava sairaus. Kun maailma pyörii, tästä voi olla kyse.

Laulut ovat oikeassa: tosirakkaus saattaa ollakin lääkkeistä parhain.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Koti ja puutarha