Artisokka-tomaatti-crostini

Artisokka-tomaatti-crostini

Luo: 04/27/2016 - 08:38

Joka piknikille tarvitsee alkuruoan, jotta homma saadaan käyntiin. Nämä paahdetut alkupalat sopisivat yhteen kuivatun salamiviipaleen, esimerkiksi sopressatan, kanssa.

4 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia
Valmistus: 2 minuuttia

175 g marinoituja artisokkia hyvin valutettuna ja lohkottuna
1 iso suuriksi paloiksi pilkottu tomaatti, josta siemenet poistettu
0,5 dl kivettömiä mustia oliiveja pilkottuna suuriksi paloiksi
2 rkl silputtua persiljaa
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi puristettuna
1/4 tl suolaa
1/8 tl mustapippuria
8 ohutta viipaletta italialaista leipää kevyesti paahdettuna

1. Yhdistä keskikokoisessa kulhossa artisokat, tomaatti, oliivit, persilja, öljy, valkosipuli, suola ja pippuri.

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS PÄÄTTYY

2. Jaa artisokkasekoitus tasaisesti leivänpaloille juuri ennen tarjoilua.

Osallistu keskusteluun!