Previous slide
Next slide

Currylla maustetut kanasalaattivoileivät

fcus022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Herkullisessa ja kevyessä lounasateriassa yhdistyvät mehevän kanan kanssa sekoitettu curry ja hunaja sekä omena ja selleri.

4 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia

0,5 dl vähärasvaista maustamatonta jogurttia
2 rkl rypsiöljypohjaista vähärasvaista majoneesia
1 1/2 tl curryjauhetta
1 tl hunajaa
1/4 tl suolaa
500 g suikaloitua ja paistettua kanaa
1 viipaloitu omena, josta siemenkota poistettu
2 viipaloitua sellerin vartta
4 salaatinlehteä
2 täysjyvästä valmistettua pitaleipää (halkaisija 20 cm) puolitettuna

1. Vispaa suuressa kulhossa yhteen jogurtti, majoneesi, curryjauhe, hunaja ja suola. Lisää kana, omena ja selleri.

2. Aseta pitaleivän puolikkaan väliin salaatinlehti ja täytä neljäsosalla kanasalaatista.