Tilaa Meidän Suomi -lehti huippuedullisesti

Meidän Suomi

Supertarjous juuri sinulle:

Lukemista ja tekemistä koko vuodeksi
+ upeat tilaajalahjat
+ tilaisuus voittaa 30 000,00 euroa!

Meidän Suomi on vahva harrastelehti, joka antaa tekemistä jokaiselle päivälle! Raikas ja innostava lukupaketti tuo luoksesi kotimaamme parhaat puolet vuoden ympäri. Lehden lukijana saat enemmän irti maamme eri vuodenaikojen tarjoamista mahdollisuuksista.

Joka numerossa on mielenkiintoisia artikkeleita ja hyödyllisiä vinkkejä. Värikkäillä sivuilla harrastat, matkailet, mökkeilet, löydät uusia herkkuja, tapaat kiinnostavia ihmisiä ja tutustut uusiin ilmiöihin. Lisäksi saat aina on koko vuodenajan kattavan menokalenterin. Löydät kunkin kauden parhaat ideat ja vinkit, joista hyötyy ja iloitsee koko perhe!

Tutustu nyt mainioon lehteen – saat sen huippuedullisesti: vuoden lehdet (5 nroa) kestotilauksena vain 29,90 eurolla (norm. 44,50 euroa).

Lisäksi saat KAKSI tilaajalahjaa: kätevän matkalompakon ja ihastuttavan kaulakorun, joka on myös suurennuslasi. Tilaajalahjojesi yhteisarvo on 55 euroa, mutta sinä saat molemmat veloituksetta kaupan päälle.

Vastaa nyt KYLLÄ huipputarjoukselle, niin voit myös voittaa 30 000,00 euroa! Huom. Asiakkaan tähtivoiton voittomahdollisuus on varattu vain tilaajille.

Tutustumisjakson päättyessä tilauksesi jatkuu automaattisesti. Voit kuitenkin keskeyttää tilauksen milloin tahansa vain ilmoittamalla meille. Kestotilaajana saat Meidän Suomi -lehden suoraan kotiisi vaivattomasti ja aina edullisemmin kuin määräaikaiset tilaajat.

Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee ainoastaan uusia kotimaan tilauksia. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Yes