Kulttuuri | Valitut Palat

Sofa SaveriWalk

Kulttuuri

Mitä tehdä kun toisella on jotain mitä haluat?


Vesa-Matti Loiri, Seela Sella ja Martti Suosalo ovat Suomen arvostetuimmat näyttelijät. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä kyselystä, jossa vastaajia pyydettiin nimeämään eniten arvostamansa elossa oleva suomalainen näyttelijä.

Ystävänpäivä – mikä mahtava tilaisuus velloa rakkaudessa ja romanssissa. Ironisesti ruusujen, suklaiden ja sydämenmuotoisten korttien täyttämällä päivällä on kuitenkin synkkä historia.

Vähemmän säikähdyksiä, enemmän naurua: Listamme parhaista lapsille sopivista halloween-elokuvista takaa kaikille mahtavan illan, kun karkit on kerätty.

Pelaa seuraavissa halloween-juhlissasi näitä uusia ja hauskoja pelejä, jotka viihdyttävät niin lapsia kuin aikuisiakin.

Nykyään lasten rakastama syksyinen juhla yhdistää vanhat rituaalit, joissa muistetaan kuolleita ja juhlitaan henkimaailmaa, ja lisää joukkoon hieman ilkikurisuutta.
 


Et usko, mitä kaikkea Google tietää sinusta…mutta niin se on vain on. Ja näin voit toimia.

Reijo Taipale (9.3.1940 – 26.4.2019) oli Suomen tunnetuimpia tango- ja iskelmälaulajia.  Lue, kuinka suuren tulkitsijan menestyksekäs ura sai alkunsa.

Valitut Palat kunnioittaa Reijo Taipaleen (9.3.1940 – 26.4.2019) muistoa julkaisemalla uudelleen rakastetusta laulajasta kirjoitetun artikkelin vuodelta 2010. Haastattelussa Taipale kertoi toimittajalle työntäyteisistä lapsuus- ja nuoruusvuosistaan, 1960-luvun kiireisestä hittiputkesta ja myöhemmän uransa musiikillisista kokeiluista.   

Valo ja Agents kohtasivat jo 1999, jolloin he taltioivat yhdessä sellaisia Badding-klassikoita kuin Ikkunaprinsessa ja Paratiisi. Näistä Valon tulkitsemista iskelmistä on muodostunut vuosien varrella uusia ikivihreitä ja hänen paluutaan Baddingin musiikin pariin on toivottu ja odotettu. Lähes 20 vuotta sitten ensiaskeleensa ottanut yhteistyö on saanut nyt jatkoa. 

Sivut

Tilaa syöte RSS - Kulttuuri