Kulttuuri | Valitut Palat

Nivea Q10Sofa SaveriWalkVibrolegs

Kulttuuri

Vuoden karmivin juhla lähestyy. Valitse joku näistä teemoista ja tee kesteistäsi ikimuistoiset!

Pienellä vaivalla voit valmistaa tekoverta, joka tekee halloween-asustasi hetkessä hurjemman. Tekoverta saa toki myös kaupasta, mutta halvemmin ja hauskemmin valmistat sen omassa keittiölaboratoriossasi valmiiksi kaapistasi löytyvillä aineksilla.

Kesäkuu 2020 on Valittujen Palojen historiassa tärkeä virstanpylväs, koska lehti täyttää 75 vuotta.

Mitä tehdä kun toisella on jotain mitä haluat?


Vesa-Matti Loiri, Seela Sella ja Martti Suosalo ovat Suomen arvostetuimmat näyttelijät. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä kyselystä, jossa vastaajia pyydettiin nimeämään eniten arvostamansa elossa oleva suomalainen näyttelijä.

Ystävänpäivä – mikä mahtava tilaisuus velloa rakkaudessa ja romanssissa. Ironisesti ruusujen, suklaiden ja sydämenmuotoisten korttien täyttämällä päivällä on kuitenkin synkkä historia.

Vähemmän säikähdyksiä, enemmän naurua: Listamme parhaista lapsille sopivista halloween-elokuvista takaa kaikille mahtavan illan, kun karkit on kerätty.

Pelaa seuraavissa halloween-juhlissasi näitä uusia ja hauskoja pelejä, jotka viihdyttävät niin lapsia kuin aikuisiakin.

Nykyään lasten rakastama syksyinen juhla yhdistää vanhat rituaalit, joissa muistetaan kuolleita ja juhlitaan henkimaailmaa, ja lisää joukkoon hieman ilkikurisuutta.
 


Et usko, mitä kaikkea Google tietää sinusta…mutta niin se on vain on. Ja näin voit toimia.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Kulttuuri