Ruoka ja viini | Valitut Palat

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Ruoka ja viini

Chiansiemenet ovat ravintoaineita pursuava höyste, joka käy esimerkiksi muroihin, jogurttiin, smoothieihin, vanukkaisiin ja avokadoleipien päälle. Lue tästä, kuinka niitä kannattaa käyttää ja mitä niiden ravintoarvoista ja terveyshyödyistä on hyvä tietää.

Pensasmustikka on moneen taipuva, ravintorikas marja, joka on täynnään antioksidantteja. Lue tästä, mitä tiede kertoo pensasmustikoiden ravitsemuksellisesta arvosta, niiden terveydelle tuomista hyödyistä ja niiden sisältämästä energiasta.

Rakastatko kikherneitä? Opi lisää tämän monipuolisen palkokasvin ravitsemus- ja terveyshyödyistä.

Näillä ohjeilla valmistat 8 pientä ja herkullista torttua. 

Viina ei ole ainoa keino lievittää stressiä pandemian aikana. Esittelemme tässä artikkelissa vaihtoehtoisia keinoja, joilla voit saavuttaa huuman täysin ilman alkoholia.

Karpalot ovat muutakin kuin satunnainen lisuke kanalle tai kalkkunalle – karpaloa kannattaa nauttia säännöllisesti mehuna tai kuivattuina marjoina. Marjoja voi lisätä myös muroihin, muffineihin ja muihin leivonnaisiin. 

Kun päivä on ollut raskas ja hermot ovat riekaleina, on aika istahtaa kaikessa rauhassa alas ja nauttia kupillinen kamomillateetä. Kamomilla rauhoittaa muutakin kuin hermoja: se auttaa myös ruoansulatusongelmiin, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja helpottaa satunnaista lievää unettomuutta.

Kaneli on voimakas antioksidantti, joka auttaa tulehduksen vähentämisessä.

Kahvia on käytetty piristävänä juomana jo tuhansien vuosien ajan. Kahvin terveysvaikutuksista on väitelty lähes yhtä pitkään, joskus kiivaastikin. Nyt on jo nähty tutkimuksia, joiden mukaan kahvissa on paljon antioksidantteja, jotka saattavat suojata syövältä ja diabetekselta.

Ravintoterapeutti Cynthia Sass kertoo kuudentyyppisistä pavuista, niiden proteiini- ja ravintosisällöistä sekä siitä, kuinka käyttää niitä lihan korvaamiseen.

Pages

Subscribe to RSS - Ruoka ja viini