Autohuolto- Helpoin tie autosi määräaikaishuoltoon

VibrolegsSofaSaveriWalkVibrolegs Elliptical Lahjalehti 2021
 
AlfaTV:n TV-opas!

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

HELPOIN TIE AUTOSI MÄÄRÄAIKAISHUOLTOON

Create: 09/02/2021 - 15:39

Kaupallinen yhteistyö
Auto pitäisi huoltaa. Ajatus tulee mieleen milloin missäkin. Ja yleensä päättyy siihen, ettei juuri nyt ole hyvä hetki ryhtyä toimeen. Kellohan on ties mitä ja asiakaspalvelu varmaankin kiinni. Entäpä jos ei olekaan?

 
Tiesitkö että Autokorjaamo.fi-palvelulla vertailet huollot ja korjaukset saman tien ja mihin kellonaikaan tahansa. Näet heti huoltosi kokonaishinnan, valitsemasi korjaamon vapaana olevat ja pääset varaamaan huollon.
 
Palvelu löytyy osoitteesta www.autokorjaamo.fi ja toimii kaikissa päätelaitteissa. Aloitat syöttämällä paikkakuntasi, rekisteritunnuksen ja ajetut kilometrit. Palvelu ehdottaa ajankohtaisen määräaikaishuollon autonvalmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Pääset vertailemaan lähelläsi palvelevia autokorjaamoja ja jopa varaamaan huoltoajan suoraan valitsemasi autokorjaamon kalenterista.
 
Auton määräaikaishuollon varaaminen ei voisi olla helpompaa. Eikä nopeampaa. Ehdit tehdä sen vaikkapa autopesun valmistumista odotellessasi.

Kaupallinen yhteistyö

Readers Digest Valitut Palat

300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!