Avoimet työpaikat | Valitut Palat

Avoimet työpaikat

Valitut Palat kustannustuotteet ovat osa maailmanlaajuista Reader’s Digest -tuoteperhettä. Valitut Palat -tuotteiden kustantajana toimii Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa kansainvälinen CIL Group. Suomessa tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa Valitut Palat ja Meidän Suomi -lehdet, tietokirjat, Kirjavaliot, musiikkikokoelmat ja Valitut Palat Collection -erikoistuotteet.

 

Haemme Pitäjänmäellä sijaitsevaan toimistoomme Sinua

DATABASE MARKETING ANALYST

Työtehtävissäsi suunnittelet ja toteutat kampanjoiden kohderyhmäpoimintoja asiakassegmentaation ja -datan perusteella. Toimit läheisessä vuorovaikutuksessa markkinoinnin kanssa, valmistelet kampanjaennusteet sekä analysoit ja raportoit toteutuneita tuloksia. Lisäksi seuraat datan laatua, luot ennustemalleja ja osallistut asiakaskantaan liittyviin projekteihin yhdessä muun database marketing -tiimin kanssa.
 
Toivomme sinulta hyvää analysointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä kiinnostusta työskennellä suurten tietomassojen parissa. Sinulla on kokemusta tilastollisten analyysityökalujen käytöstä (mahdollisesti SAS tai R) ja olet työssäsi huolellinen sekä oma-aloitteinen. Lisäksi toivomme, että sinulla on loppuvaiheessa oleva tai valmis korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta (esim. tilastotiede, matematiikka, taloustiede). Kokemus suurten tietomassojen parissa työskentelystä lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä näköalapaikalla kansainvälisessä media- ja markkinointiympäristössä

  • Osaavan joukon huippukollegoita ja mukavan työympäristön

  • Mahdollisuuden vaikuttaa tehtäviesi sisältöön sekä edelleen kehittää ammattitaitoasi

  • Kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat

  • Monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon sekä lounas-,  kulttuuri- ja liikuntaseteli-edun  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.6.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: rekry@valitutpalat.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa Database Manager Anu Puustinen 040-586 2860 (24.5. saakka) ja Database Marketing Analyst Ville Helminen 041-449 5074.

Yes