Henkilötietoja koskeva sääntely 25.5.2018 alkaen | Valitut Palat

Sofa SaveriWalk

Henkilötietoja koskeva sääntely 25.5.2018 alkaen

VP-paneelin tietosuojaseloste 

Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaatteilla niitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.
 

1. Rekisteröityjen ryhmät ja käsiteltävät henkilötietoryhmät

VP-paneelissa keräämme henkilötietojasi, joihin kuuluvat nimi ja postinumero, sukupuoli ja sähköpostiosoite sekä halutessasi voit antaa tietoja, jotka liittyvät esimerkiksi harrastuksiisi, mieltymyksiisi, omistuksiisi. 
 

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset sekä käsittelyn oikeusperuste

Henkilötietoja käytetään Cint AB:n tekemiin markkinatutkimuksiin perustuen antamiisi tietoihin. Markkinatutkimusten tekemisessä Cint AB noudattaa ISO 20252 ja ISO26362 standardeja. Käsittelemme henkilötietoja rekisteröidyn suostumuksen perusteella. 
 

3. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja keräämme rekisteröidyltä itseltään VP-paneelin internetsivulla. Henkilötietoja päivitetään rekisteröidyltä itseltään saatujen tietojen perusteella.  
 

4. Säännönmukaiset tietojen siirrot

Henkilötietoja luovutetaan säännönmukaisesti Cint AB:lle, joka käyttää niitä markkinatutkimustarkoituksiin ja luovuttaa tutkimustuloksia valitsemilleen yhteistyökumppaneille, jotka voivat olla muissa EU-maissa tai niiden ulkopuolella. Cint AB ilmoittaa tietosuojaselosteessaan noudattavansa EU:n tietosuoja-asetusta. Cint AB:n tietosuojailmoitus löytyy VP-paneelin etusivulla olevasta linkistä.
Voimme siirtää henkilötietoja myös valitsemillemme alihankkijoille ns. toimeksiantoluovutuksina yhtiön liiketoimintaan liittyvien tehtävien hoitamiseksi. Saatamme myös luovuttaa henkilötietoja, mikäli olemme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.
 

5. Henkilötietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kun olet aktiivinen VP-paneelin jäsen. 
Jäsenyyden päättymisen jälkeen tiedot poistetaan.
  

6. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyillä on tietosuojalainsäädännön mukaan seuraavat oikeudet:
  • Rekisteröidyllä on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, että häntä koskevia henkilötietoja käsitellään ja oikeus pyytää meiltä tieto itseään koskevista henkilötiedoista.
  • Rekisteröidyllä on oikeus vaatia epätarkkojen tai virheellisten tietojen oikaisua sekä mahdollisesti tietojen täydentämistä.
  • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojensa poistamista.
  • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista.
  • Rekisteröidyllä on tietyin edellytyksin oikeus saada häntä koskevat tiedot siirrettyä järjestelmästä toiseen.
  • Rekisteröidyllä on tietyissä tilanteissa oikeus vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Rekisteröidyllä on, oikeus peruuttaa antamansa suostumus milloin tahansa.
  • Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä valvontaviranomaiselle.
Pyydämme lähettämään rekisteröidyn oikeuksia koskevat kysymykset ja pyynnöt osoitteeseen tietosuoja@valitutpalat.fi tai postitse osoitteeseen CIL Suomi Oy / Tietosuoja, PL 106, 00381 Helsinki. Mainitsethan pyynnössäsi nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme tarvittaessa varmistaa tietojen lähettämisen oikealle henkilölle.  
Vastaamme henkilötietojasi koskevaan yhteydenottoosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 vuorokauden kuluessa.
 

7. Henkilötietojen antamatta jättämisen seuraukset

Henkilötietojen antamatta jättäminen johtaa siihen, että et voi tulla jäseneksi VP-paneeliin. 
 

8. Evästeet

Voidaksemme parantaa internetpalvelumme toimintaa, käytämme sivustollamme evästeitä. Eväste on käyttäjän selaimeen sisällytetty ominaisuus, joka liittää käyttäjän tietokoneeseen ”käyttäjätunnisteen”. Evästeitä käytetään seuraamaan sivuston käyttäjien niillä suorittamia toimintoja. Eväste antaa sivuston ylläpitäjälle tiedon siitä, millä sivuilla, missä järjestyksessä ja miten usein käyttäjä on sivuilla vieraillut. Evästeitä ei voi käyttää henkilön tunnistamiseen, sillä ainoastaan yksilöidään käyttäjän tietokone niin että palvelun tarjoajan järjestelmä tunnistaa sen aina kun palvelua käytetään. Mikäli et halua vastaanottaa evästeitä tietokoneellesi, voit määritellä selainohjelmasi estämään sen. Evästeitä ei käytetä henkilötiedon, kuten nimen, osoitteen tai sähköpostiosoitteen rekisteröintiin. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa merkittävästi rajoittaa palvelumme toimivuutta tai jopa tehdä siitä toimimattoman.
 

9. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Kehitämme kyselyjämme sekä yksityisyyden suojaa koskevia käytäntöjämme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa. Myös lain ja sen tulkinnan muutokset voivat aiheuttaa muutostarpeita. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. 
Kulloinkin voimassa oleva tietosuojaselosteemme löytyy aina VP-paneelin verkkopalvelusivuilta. 
 

10. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Valitut Palat / CIL Suomi Oy
Pitäjänmäentie 14
00380 Helsinki
puh. 010 66778 (asiakaspalvelu, 8.00 - 18.00) tai 09 503 441 (keskus)
 
 
Päivitetty 22.5.2018.
 
Yes