Previous slide
Next slide

Mausteinen kesägazpacho

078avfv
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Tämä tulinen kylmä keitto sopii kesään. Käytä mahdollisimman tuoreita tomaatteja parhaan maun varmistamiseksi ja tarjoile seesamijuustokierteiden kanssa.

4 HENGELLE
Valmistelu: 25 minuuttia + jäähdyttäminen

1 l tomaattimehua
4 luumutomaattia siemenet poistettuna ja karkeasti pilkottuna
1 kuorittu kurkku siemenet poistettuna ja karkeasti pilkottuna
pieni keltainen makea paprika siemenet poistettuna ja pilkottuna
3 kevätsipulia hienonnettuna
0,5 dl juuri puristettua sitruunamehua
0,5 dl karkeasti pilkottua tuoretta basilikaa
1 murskattu valkosipulinkynsi
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
¼ tl tulista chilikastiketta

Yhdistä tomaattimehu, tomaatit, kurkku, makea paprika, kevätsipulit, sitruunamehu, basilika, valkosipuli, suola, pippuri ja chilikastike suuressa kulhossa tai kannussa. Viilennä jääkaapissa ainakin 1 tunti ennen tarjoilua.