Lammas - Lampaankyljykset rakuunakastikkeessa / Valitut Palat

VibrolegsSofa SaveriWalkVerkkokaupassa on nyt kesäale!Vibrolegs Elliptical Tilaa Valitut Palat -59%

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Lampaankyljykset rakuunakastikkeessa

Create: 04/01/2020 - 13:32

Perinneresepti 

lammas
Kuva: 
Valitut Palat

8 lampaankyljystä (n. 500 g)
1 1/2 dl kuivaa valkoviinia 
1 sipuli
1 tuore rakuunalehti tai 1 tl rakuuna
4 dl lihalientä
maissi- tai perunajauhoja 
8 viipaletta vaaleaa leipää 


1. Hienonna sipuli ja raakunalehti. Keitä niitä valkoviinissä, kunnes viinistä on jäljellä vain ruokalusikallinen. 
2. Lisää lihaliemi ja haihduta sitä myös keittämällä. Siivilöi ja suurusta liemi maissi- tai perunajauhoilla. 
3. Leikkaa leipäviipaleista reunat ja pyöritä kulmat. Paista leivät voissa ja pidä lämpimänä kuumalla vadilla. 
4. Paista lampaankyljykset. Pane kyljykset leipien päälle ja kaada niille kastike. Korista tuoreella rakuunalla. 


Lue lisää: 

Kreikkalaista lammasta ja munakoisoa

Seitsemän loistavaa lammasreseptiä

Lammasta pitaleivällä




 

Readers Digest Valitut Palat

Osallistu keskusteluun!