Härkää, vihersipulia ja parsaa kääryleenä

VibrolegsSofa SaveriWalkOsallistu arvontaan ja voita silmälasit SilmäasemaltaVibrolegs Elliptical Tilaa Valitut Palat -59%

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Härkää, vihersipulia ja parsaa kääryleenä

Create: 04/27/2016 - 08:45

Japanilainen nimi näille kääryleille on negamaki. Millä nimellä niitä kutsuukaan, ne ovat herkullisia!

4 annosta
Valmistelu: 15 minuuttia
Valmistus: 6 minuuttia

8 parsanvartta karsittuna 15 cm:n pituisiksi
8 ohutta viipaletta (yht. 125 g) naudan paahtopaistia
4 vihersipulia katkaistuna 15 cm:n pituisiksi
2 tl kasviöljyä
3 rkl valmista teriyaki-kastiketta
1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
1 rkl hienonnettua korianteria

1. Kuumenna paistokasarissa vettä kiehuvaksi. Leikkaa parsanvarret halki. Ryöppää niitä kiehuvassa vedessä noin minuutin ajan ja valuta vesi pois. Nuiji odottaessasi lihaviipaleet noin 3 mm:n paksuisiksi. Leikkaa vihersipulit katki noin 8 cm:n pituisiksi paloiksi.

2. Aseta kaksi parsanpuolikasta ja yksi vihersipulin pala jokaisen lihaviipaleen toiseen päätyyn. Muodosta kahdeksan kääröä kierittämällä liha vihannesten ympärille.

3. Kuumenna öljyä suuressa tarttumattomalla materiaalilla pinnoitetussa paistinpannussa keskikorkealla lämmöllä. Lisää kääröt. Ruskista 2 minuuttia usein käännellen. Lisää teriyaki-kastike ja laita levy keskilämmölle. Anna kiehua 3 minuuttia.

4. Siirrä kääryleet tarjoilulautaselle. Ripota päälle seesaminsiemeniä ja korianteria.

Osallistu keskusteluun!