Kalkkunahampurilaisia tuoreen ananassalsan kanssa

VibrolegsSofaSaveriWalkVibrolegs Elliptical Lahjalehti 2021
 
AlfaTV:n TV-opas!

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Kalkkunahampurilaisia tuoreen ananassalsan kanssa

Create: 05/21/2013 - 15:30

Kalkkunaburgerit ja karibialaistyyppinen salsa hivelevät makunystyröitä. Salainen ainesosa omena antaa ruokaan mehevyyttä ja makua.

4 HENGELLE
Valmistelu: 20 minuuttia + jäähdytys
Kypsennys: 16 minuuttia

1 pieni ananas
1 pieni kuorittu ja hienonnettu mango
1 pieni hienonnettu punasipuli
2 rkl hienonnettua tuoretta korianteria
1 rkl tuoretta sitruunamehua
1 tl kasviöljyä
375 g jauhettua kalkkunanrintaa
1 suuri kuorittu ja raastettu Granny Smith omena
0,5 dl korppujauhoja
4 siivua cheddaria
4 hampurilaissämpylää puolitettuna
Vihreää salaattia

1. Kuori ananas ja poista sisus. Paloittele ja laita kulhoon. Sekoita mango, sipuli, sitruunamehu ja öljy. Peitä ja laita sivuun.

2. Sekoita kalkkuna, omena ja korppujauhot toisessa kulhossa, kunnes seos on tasainen. Jaa seos 4 samankokoiseen annokseen ja muotoile pihvit. Laita pihvit lautaselle, peitä ja vie pakastimeen jäähtymään 20 minuutiksi.

3. Esilämmitä grilli tai uunin grillivastus tällä välin miedolle lämmölle. Kypsennä pihvejä noin 8 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne ovat ruskistuneet ja läpikypsiä.

4. Laita jokaiselle sämpyläpuolikkaalle juustoviipale, salaattia ja pihvi ja nostele päälle 1,25 dl salsaa. Peitä sämpyläpuolikkaalla.

 

300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!