Kesäinen kasviskeitto pestolla

VibrolegsSofaSaveriWalkVibrolegs Elliptical Lahjalehti 2021
 
AlfaTV:n TV-opas!

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Kesäinen kasviskeitto pestolla

Create: 06/12/2015 - 10:35

Makoisa basilikapesto sävyttää kesäiseksi tämän kevyen version klassisesta ranskalaiskeitosta. Aromikkaat vihannekset tuovat runsaasti makua pitäen rasvan kurissa. Miten hurmaava tapa nauttia päivittäinen vihannesannos!

NELJÄLLE
Valmisteluaika: 25 minuuttia
Keittoaika: 35 minuuttia

500 g luumutomaatteja
1 sipuli silputtuna
1 porkkana pilkottuna
1 varsiselleri pilkottuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
1 keskikokoinen keltainen kesäkurpitsa viipaloituna
1 keskikokoinen kesäkurpitsa viipaloituna
4 dl kanalientä
4 dl kasvislientä
2,5 dl tuoreita basilikanlehtiä
2½ rkl pestokastiketta

1. Kuori ja pilko tomaatit, poista siemenet.

2. Suihkuta laakeaan kattilaan paistosprayta ja aseta kattila liedelle keskilämmölle. Kuullota sipuli, porkkana, selleri ja valkosipuli, kunnes ovat pehmenneet, n. 5 minuuttia. Lisää tomaatti ja kesäkurpitsat. Kuullota kunnes pehmenneet, n. 8 minuuttia. Kaada sekaan kana- ja kasvisliemet ja kiehauta. Alenna lieden lämpöä ja anna kiehua hiljalleen ilman kantta  kunnes maut ovat sekoittuneet, n. 20 minuuttia.

3. Sekoita basilika ja pestokastike tehosekoittimessa, kunnes seoksesta tulee tasaisen täyteläinen.

4. Jaa keitto annoskulhoihin ja lusikoi päälle pestoseosta.

300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!