Puolukkapuuro / Reseptit / Valitut Palat

Klassikkoresepti: ruis-puolukkapuuro

Luo: 09/05/2019 - 08:44

Ota haltuun maistuva marjapuuroresepti! 

puolukkapuuro
Kuva: 
iStock

1 l vettä

3/4 dl sokearia

1/4 tl suolaa

3-4 dl puolukoita 

2,5-3 dl ruisjauhoja

Kiehauta vesi, sokeri, suola ja puolukat. Vatkaa joukkoon ruisjauhot.
Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.
Kypsymisaika 50-60 minuuttia.
Tarjoile haaleana tai kylmänä maidon kanssa. 


Lue lisää: 

Metsämarjoilla voi torjua infektioita

15 ruoka-ainetta, joita yli 40-kymppisten kannattaa välttää

18 ihanaa ruoka-ainetta, jotka voivat pelastaa henkesi

Readers Digest Valitut Palat

Osallistu keskusteluun!