Kanakeitto - Maalaismainen kana-kasviskeitto nuudeleilla

VibrolegsSofa SaveriWalkVerkkokaupassa on nyt kesäale!Vibrolegs Elliptical Tilaa Valitut Palat -59%

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Maalaismainen kana-kasviskeitto nuudeleilla

Create: 10/01/2015 - 11:30

Juurekset kuten porkkana ja nauris tuovat maanläheisyyttä tähän perinteikkääseen kanakeittoon.

kanakeitto
Kuva: 
iStock

4 annosta
Esivalmistelut: 15 minuuttia
Keittoaika: 45 minuuttia

1 rkl kasviöljyä
1 keskikokoinen sipuli suurehkoina paloina
3 porkkanaa kuorittuina ja kuutioituina
1 keskikokoinen sellerinvarsi kuutioituna
2 tölkkiä (2x210 ml) rasvatonta vähäsuolaista kanalientä
1 tölkki (410 ml) kuutioituja tomaatteja liemineen
250 g kanan rintapaloja ilman nahkaa
1 pieni nauris kuorittuna ja kuutioituna
1 tl kuivattua basilikaa
350 g ohuita nuudeleita
1/4 tl mustapippuria myllystä

1. Kuumenna öljy suuressa kattilassa lieden keskilämmöllä. Lisää sipuli, porkkanat ja selleri ja paista 5 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Lisää kanaliemi, tomaatit, kana, nauris ja basilika. Keitä ilman kantta 30 minuuttia tai kunnes kana on täysin kypsää.

2. Siirrä kananpalat lautaselle. Anna niiden jäähtyä hiukan, poista luut ja paloittele liha suurehkoiksi paloiksi. Laita kananpalat takaisin kattilaan, lisää nuudelit ja keitä 4 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä. Mausta pippurilla ja tarjoile.


Lue lisää: 

Puolentunnin ateriat

Lämmittävä kanakeitto purjosta ja lehtikaalista 

Kermainen avokado-kookoskeitto

Osallistu keskusteluun!