Sinapilla höystettyä ruusukaalia ja uusia perunoita

VibrolegsSofa SaveriWalkVibrolegs Elliptical Tilaa Valitut Palat -59%

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Sinapilla höystettyä ruusukaalia ja uusia perunoita

Create: 05/26/2015 - 13:59

Ruusukaalit ovat kuin minikokoisia kaalinkeriä. Ne ovat täynnä hyödyllisiä ravintoaineita ja oikein valmistettuna niistä saa herkullisen aterian lisäkkeen.

4 annosta
Valmistelu: 10 minuuttia
Kypsennys: 15 minuuttia

280 g ruusukaalia (suuret voi puolittaa)
340 g uusia perunoita kuorineen ja puolitettuna
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl hienonnettua salottisipulia tai sipulia
60 g vähärasvaista kinkkua tai ilmakuivattua kinkkua kuutioina
2 tl Dijon-sinappia
1/4 tl suolaa
1/8 tl mustapippuria

1. Höyrytä ruusukaaleja ja perunoita noin 8-10 minuuttia kunnes ne ovat sopivan pehmeitä. Valuta vesi.

2. Kuumenna öljy suuressa teflonpannussa keskilämmöllä. Lisää salottisipuli ja kuullotta noin 2-3 minuuttia kunnes sipulit ovat pehmenneet. Sekoita joukkoon kinkku ja sinappi. Lisää ruusukaalit, perunat, suola ja pippuri. Kuumenna noin 2 minuuttia ja tarjoile heti.

Osallistu keskusteluun!