Savuporo Briochit

VibrolegsSofa SaveriWalkVoita rentouttava miniloma valitsemassasi Sokos Hotellissa!Tilaa Valitut Palat -kampanjaVibrolegs Elliptical

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Savuporo Briochit

Create: 12/14/2015 - 12:30

Uusi vuosi on mukava aloittaa tekemällä itse maukasta pikkupurtavaa!

Savuporo Briochit
Kuva: 
Myllyn Paras

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Maistuvat pikkusuolaiset sopivat sekä juhlallisiin illanistujaisiin että arjen nopeiksi välipaloiksi. Näillä helpoilla ohjeilla valmistat herkulliset savuporobriochit yhdessä hujauksessa.

1 pkt Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)

Täyte:
150 g savuporosulate- tai -tuorejuustoa
100 g savuporoleikkelettä
1 punainen (suippo)paprika
1 punasipuli
1 tl mustapippurirouhetta
1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna

Levitä taikinalevyt sulamaan. Kuutioi leikkele, paprika ja sipuli. Levitä taikinalevyille huoneenlämpöistä tuorejuustoa, savuporo-, paprika- ja sipulikuutioita sekä mausteita. Älä sulata taikinalevyjä liikaa, niin täytteen levitys on helpompaa. Kääri levyt rullalle pituussuunnassa. Nipistä sauma yhteen kostutetuin käsin. Leikkaa jokainen rulla kahtia ja laita palat korkeisiin muffinivuokiin tai voidellun muffinipellin koloihin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Savuporon tilalla voi käyttää kalkkunaleikkelettä tai savulohta, huomioi se myös juuston valinnassa sopivaksi em. makuun.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Osallistu keskusteluun!