Previous slide
Next slide

Savuporo Briochit

Savuporo Briochit
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Email
Tulosta
Uusi vuosi on mukava aloittaa tekemällä itse maukasta pikkupurtavaa!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Maistuvat pikkusuolaiset sopivat sekä juhlallisiin illanistujaisiin että arjen nopeiksi välipaloiksi. Näillä helpoilla ohjeilla valmistat herkulliset savuporobriochit yhdessä hujauksessa.

1 pkt Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)

Täyte:
150 g savuporosulate- tai -tuorejuustoa
100 g savuporoleikkelettä
1 punainen (suippo)paprika
1 punasipuli
1 tl mustapippurirouhetta
1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna

Levitä taikinalevyt sulamaan. Kuutioi leikkele, paprika ja sipuli. Levitä taikinalevyille huoneenlämpöistä tuorejuustoa, savuporo-, paprika- ja sipulikuutioita sekä mausteita. Älä sulata taikinalevyjä liikaa, niin täytteen levitys on helpompaa. Kääri levyt rullalle pituussuunnassa. Nipistä sauma yhteen kostutetuin käsin. Leikkaa jokainen rulla kahtia ja laita palat korkeisiin muffinivuokiin tai voidellun muffinipellin koloihin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Savuporon tilalla voi käyttää kalkkunaleikkelettä tai savulohta, huomioi se myös juuston valinnassa sopivaksi em. makuun.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy