Lotto-villitys Suomessa! | Valitut Palat

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Lotto-villitys Suomessa!

Create: 05/24/2017 - 13:31

Sunnuntaina 3. tammikuuta vuonna 1971 arvottiin Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen lottorivi, ja televisioarvontaa seurasi miljoonayleisö.

Lottovoitto
Lottotyttö Hilkka Kotamäki Oriveden Centrum-tavaratalon rauta- ja maaliosastolla toukokuussa.


Ensimmäinen oikea rivi oli 1, 9, 18, 19, 36 ja 37 sekä lisänumerot 5, 25 ja 27.

Täysosumia löytyi yksi kappale, ja voittaja kuittasi itselleen 343 825 markkaa. Nykyrahassa – inflaatio huomioon ottaen – summa vastaa lähes puolta miljoonaa euroa. Ensimmäisen päävoiton sai eräs myyjätär Ylivieskasta.

Hän työskenteli  tavaratalon kemikalio-osaston myyjänä, ja kun liikkeeseen tuli Veikkauksen myyntipiste, hän päätti kokeilla onneaan.
 
Veikkaus markkinoi peliä ahkerasti, ja keskeisenä välineenä oli Lottotyttö, joka kiersi ympäri maata ja opetti jopa kädestä pitäen miten lottokuponki täytetään.

Lottotytöksi valittu Hilkka Kotamäki oli erittäin suosittu, ja hänen työasunsa oli varsin rohkea: minihame, mustat sukkahousut, pitkävartiset saappaat ja blondi peruukki.


300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!

100-vuotiaan Suomen kunniaksi Valitut Palat julkaisee Suomen Vuosisata -uutuuskirjasta joka viikko uuden mielenkiintoisen artikkelin kansamme satavuotisen historian varrelta.