rda_finland | Valitut Palat

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

rda_finland

From this author

Jokainen artikkeli on toimituksen itsenäisesti valitsema, mutta lehti saattaa saada korvauksen tai yhteistyöpalkkion artikkelin linkkien kautta ostetuista tuotteista.

Maata peittävästä vedestä sitä kiertävään kuuhun - tässä on joitain outoja asioita kotiplaneetastamme, joita tiede ei vieläkään täysin ymmärrä.

Tunnet varmasti yleiset varoitusmerkit lähestyvästä sydänkohtauksesta, kuten kivun tunne rinnassa, kylmä hiki ja kova heikotus. Mutta on myös vaikeammin tunnistettavia oireita, joita et ehkä ole tullut ajatelleeksi.

Pensasmustikka on moneen taipuva, ravintorikas marja, joka on täynnään antioksidantteja. Lue tästä, mitä tiede kertoo pensasmustikoiden ravitsemuksellisesta arvosta, niiden terveydelle tuomista hyödyistä ja niiden sisältämästä energiasta.

Vaikka olisit jo saanut Covid-19-rokotteen, et silti ole vielä turvassa. Seuraavassa tarkastellaan eri tilanteita, joissa voit yhä saada koronatestistä positiivisen tuloksen rokottamisen jälkeen.

Kevätpäiväntasaus merkitsee uutta astronomista vuotta. Se on täydellinen aika aloittaa jotakin uutta!

 Nämä vinkit auttavat sinua hoitamaan ikääntyvää lemmikkiäsi.

Uudet hoitomuodot tarjoavat potilaille enemmän mahdollisuuksia sairauden hallintaan.

Pienillä valmisteluilla kaikki ovat turvassa ja onnellisia. 

Pages