Voita upea De'Longhi ECAM350.55.B Dinamica kahviautomaatti ja valmista täydellistä kahvia napinpainalluksella! | Valitut Palat

Voita upea De'Longhi Dinamica -kahviautomaatti ja valmista täydellistä kahvia napinpainalluksella!

Osallistu Valittujen Palojen arvontaan ja voita upea De'Longhi Dinamica -kahviautomaatti, ARVO 600 €

Arvomme kaikkien 15.12. mennessä arvontaan osallistuneiden kesken De'Longhi ECAM350.55.B Dinamica -kahviautomaatin. Delonghin kahviautomaatilla valmistat herkulliset kahvijuomat napinpainalluksella. Laitteeseen on esiasetettu kahviohjelmat: Peruskahvi, Espresso, Cappucino ja Latte Macchiato. Ainutlaatuinen “LatteCrema” -toiminto takaa täydellisen maitokahvin.

Automaattisen pesuohjelman avulla maitokannu on helppo puhdistaa ja sen voi käytön jälkeen laittaa jääkaappiin. MyMenu -toiminnon avulla määrittelet kahvin vahvuuden, pituuden sekä maidon määrän juuri oman makusi mukaiseksi ja saat itsellesi täydellisen kahvin joka kerta.

Arvonnan säännöt
Valitut Palat järjestää arvonnan, jonka palkintona on De'Longhi ECAM350.55.B Dinamica kahviautomaatti. Arvontaan osallistuvat kaikki 15.12.2019 mennessä ohjeiden mukaan vastanneet. Lisäksi kaikki arvontaan osallistuvat saavat ilmaisen AIG:n Lompakkoturva-vakuutuksen (Vakuutusehdot [pdf]). Arvonta suoritetaan Valittujen Palojen arvontatoimituksen ohjesäännön mukaisesti 17.12.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittaja voidaan julkistaa Valittujen Palojen arvontoja koskevissa yhteyksissä, muun muassa Valittujen Palojen Facebook-sivulla. Valittujen Palojen henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan. Arvontaan osallistumalla henkilö hyväksyy, että Valitut Palat luovuttaa vakuutuksen voimaan saattamiseksi tarpeelliset henkilötiedot AIG:lle. AIG voi vahvistaa Lompakkoturva-vakuutuksen puhelimitse ja samalla esitellä muita AIG:n vakuutuksia.

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan!

Yes