Artikkelit | Valitut Palat

Artikkelit

Kaikki artikkelit

Korkea verensokeri voi aiheuttaa ongelmia koko keholle. Riskien tiedostaminen auttaa välttämään diabeteksen lisävaivat.

Elias Lönnrotin matkat Karjalaan herättivät kiinnostuksen itäiseen Suomeen. Karelianismin innoittamat taiteilijat matkasivat Pielisen äärelle Kolille. Nyt Pielisen matkailu hakee uutta ilmettä lähiruoasta, ekologisuudesta, hiljentymisestä ja hyvinvoinnista. 

Jos sairastat tyypin 2 diabetesta tai esidiabetesta, on tähdellistä noudattaa asiantuntijoiden neuvoja, jotta sairaus pysyy hallinnassa. Näiden 12 vinkin avulla tunnet olosi mahtavaksi joka päivä.

Psykologit ovat vakuuttuneita, että tunneäly on älykkyysosamäärää tärkeämpää – niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Matti Rönkä

Ylen tv-uutisista tunnettu Matti Rönkä on arvostetuin suomalainen uutisankkuri. Asia käy ilmi Valittujen Palojen kyselystä, jossa vastaajia pyydettiin nimeämään heidän eniten arvostamansa uutisankkuri.

Vaikka kumppanisi olisi sinulle kaikkein tärkein, hän ei ehkä aina tunne niin, jos satut harrastamaan näitä yleisiä tapoja. Suhdeasiantuntijat kertovat, mitkä tavat voivat vahingoittaa suhdettasi eniten.

Niveltulehdus ei ole vain sitä, miltä se kuulostaa. Se on yllättävän laaja kokoelma erilaisia vaivoja, vaikka niitä kaikkia yhdistää yksi asia: kipeät nivelet.

Oliiviöljy on uskomattoman monikäyttöinen ja hyväksi keholle – sekä sisäisesti että ulkoisesti!

Tarvikkeet tahranpoistoon, korjauksiin ja muihin askareisiin löytyvätkin jo kaapistasi.


Tieteen uusimmat ohjeet paineen pitämiseen terveellisellä tasolla


Sivut