Artikkelit | Valitut Palat

Artikkelit

 • kesä_terveysongelma
  8 terveysongelmaa, jotka paheneva...

  On kesä ja elämän tulisi olla helppoa, mutta useat terveysongelmat saattavat pahentua, kun lämpötila nousee. Jos olet huomannut oireidesi...

 • evoluutio
  16 evoluution merkkiä jotka voit y...

  Olemme tulleet pitkän matkan metsästäjä-keräilijöistä, mutta tietyt fyysiset piirteet ja luonnolliset reaktiot muistuttavat meitä meidän...

 • marjat
  Metsämarjoilla voi torjua infektio...

  Suomessa yleisissä marjoissa on bakteerien tarttumista estäviä aineita. Viruksen aiheuttaman flunssan saanutkin voi estää jälkitaudin syömällä...

Kaikki artikkelit

On kesä ja elämän tulisi olla helppoa, mutta useat terveysongelmat saattavat pahentua, kun lämpötila nousee. Jos olet huomannut oireidesi pahenevan, puhu lääkärillesi.

Olemme tulleet pitkän matkan metsästäjä-keräilijöistä, mutta tietyt fyysiset piirteet ja luonnolliset reaktiot muistuttavat meitä meidän ikivanhoista juuristamme.

Suomessa yleisissä marjoissa on bakteerien tarttumista estäviä aineita. Viruksen aiheuttaman flunssan saanutkin voi estää jälkitaudin syömällä karpaloita, mustikoita, puolukoita tai variksenmarjoja.

Liiallinen aurinko voi tehdä muutakin kuin saada ihon palamaan tai ruskettumaan. Se voi jopa sairastuttaa.

Painovoiman puute ja pieni varastotila rajoittaa astronauttien ruokailua huomattavasti. Näitä ruokia avaruudessa ei syödä.

Suomalainen luottaa eniten palomieheen ja lentäjään. Vähiten suomalainen luottaa puhelinmyyjään ja poliitikkoon. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisen Wyman Dillon -tutkimuslaitoksen kanssa tekemästä laajasta tutkimuksesta, jossa kysyttiin haastateltavien luottamusta eri ammattien edustajiin.

Kun ajattelet dinosauruksia, kuvitteletko yhä valtavan, harmaan ja suomuisen pedon, joka kuoli sukupuuttoon? Valmistaudu järisyttävään yllätykseen.
 

Miltä sinusta tuntuisi, jos saisit ei-toivottuja halauksia ja sinut pakotettaisiin ystävystymään kaikkien tapaamisiesi ihmisten kanssa?

Uusi tutkimus osoittaa, että näitä ravintoaineiden supersankareita yhdistelemällä saa jopa suuremman terveyshyödyn.

Kirjoja, joissa mies tapaa naisen, mies kosiskelee naista (tai nainen miestä) ja pari elää yhdessä elämänsä loppuun asti, mahtuu kolmetoista tusinaan. Ne ovat toki nautinnollisia, mutta eivät unohtumattomia. Niinpä Reader’s Diegestin toimittajat ovat laatineet kymmenen romaanin listan, jossa on lueteltu parhaat, ajattomat ja tavallisen romanssin ylittävät rakkaustarinat.
 

Sivut