Tietosuojaseloste | Valitut Palat

Tietosuoja

Tietosuojaseloste


Tervetuloa tutustumaan Valittujen Palojen tietosuojaselosteeseen

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaatteilla niitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.
 
Rekisteröityjen ryhmät ja käsiteltävät henkilötietoryhmät

Käsittelemme toiminnassamme asiakkaittemme, Onnenosuma-klubin jäsenten ja markkinointirekisteriimme kuuluvien henkilöiden henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Asiakasrekisteri

Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja, joihin kuuluvat asiakkaan nimi ja osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, asiakkaan yksilöintiin käyttämämme asiakasnumero, osto- ja maksuhistoria, asiakkaan syntymäaika tai ikävuosiväli, tieto sukupuolesta, äidinkielestä sekä asiakkuuden alkamispäivä. Lisäksi tallennamme tiedot asiakkaidemme antamista suostumuksista ja mahdollisista markkinointikielloista. Käsittelemme myös tietoja asiakkaan tilauksiin ja asiakaspalvelutapahtumiin sekä mahdollisiin asiakaskyselyihin liittyen. Kalliimpien tilausten osalta voimme tapauskohtaisesti tarkistaa asiakkaan luottotiedot. Emme kuitenkaan säilytä luottotietoja, koska mahdollisessa maksuhäiriötilanteessa ohjaamme asiakkaan tekemään tilauksen verkkokauppamme kautta, jossa maksu suoritetaan etukäteen, emmekä näin ollen tarvitse luottotietoja myöhemmin.

Onnenosuma-klubin jäsenrekisteri

Onnenosuma-klubin jäsenten henkilötiedoista käsittelemme seuraavia tietoja: henkilön nimi ja osoite, sähköpostiosoite, syntymävuosi, jäsenyyden rekisteröintiaika ja -lähde, henkilön kolmen viimeisen kuukauden aikana aktivoimat koodit ja niiden aktivointipäivät.

Markkinointirekisteri

Markkinointiamme varten käsittelemme seuraavia tietoja: henkilön nimi ja osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, mahdollisesti ikävuosiväli ja yksi tunnistetieto (liittyen ostohistoriaan tai arvontaan osallistumiseen).

Yritysten yhteyshenkilöiden henkilötietojen käsittely

Käsittelemme ilmoitusmyynnissämme yritysten yhteyshenkilöiden henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.
Käsittelemme yhteyshenkilöiden tietoja, joihin kuuluvat henkilön nimi, työnimike, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja yrityksen osoite. 
 
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset sekä käsittelyn oikeusperuste

Käsittelemme henkilötietoja asiakassuhteen hallintaan, hoitoon ja ylläpitoon liittyviä tarkoituksia varten. Käsittelemme henkilötietoja asiakkaan ja meidän välisen sopimussuhteen täytäntöönpanemiseksi, eli esimerkiksi asiakaspalveluun ja tuotelähetysten toimittamiseen sekä markkinoinnin kohdentamiseen.
Lisäksi käsittelemme henkilötietoja oikeutettujen etujemme kuten tuotteidemme, palvelujemme ja markkinointimme laadun sekä uusien tuotteiden, palvelujen ja markkinointikeinojen kehittämiseksi.
Voimme käsitellä henkilötietoja myös soveltuvin osin rekisteröidyn suostumuksen perusteella, ja silloin kun meillä on siihen lakisääteinen velvoite esimerkiksi kirjanpitolain nojalla.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja keräämme rekisteröidyiltä itseltään esimerkiksi suoramarkkinoinnin tilauslomakkeista, puhelintilauksista, sähköpostitilauksista, verkkokauppatilauksista ja Onnenosuma-klubiin liityttäessä.
Henkilötietoja päivitetään rekisteröidyltä itseltään saamiemme tietojen lisäksi Posti Group Oyj:n ja Suomen Asiakastieto Oy:n (puhelinnumerot) sekä tietopalveluita tarjoavien viranomaisten tietokannoista ja internetsivuilta. Lisäksi perintä- ja maksutietoja saamme pankeilta sekä perintätoimistoilta. Luottotietoja saamme erikseen kysyttäessä Suomen Asiakastieto Oy:ltä tai muiden samantyyppisten yritysten tietokannoista.

Säännönmukaiset tietojen siirrot

Henkilötietoja ei luovuteta säännönmukaisesti ulkopuolisille. Voimme kuitenkin luovuttaa tietoja markkinointitarkoituksiin tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Luovutamme henkilötietoja ainoastaan valitsemillemme yhteistyökumppaneille, jotka käyttävät tietoja kanssamme samantyyppisiin tarkoituksiin pyrkien tuottamaan asiakkaillemme näin lisäarvoa.
Voimme siirtää henkilötietoja tarkoin valitsemillemme alihankkijoille ns. toimeksiantoluovutuksina yhtiön liiketoimintaan liittyvien tehtävien hoitamiseksi. Saatamme myös luovuttaa henkilötietoja, mikäli olemme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.
Asiakasrekisterin tekninen prosessointi tapahtuu konsernin tietojenkäsittelykeskuksessa. Tietojenkäsittelykeskuksen toiminnasta vastaa sopimuksen perusteella Club Internacional Del Libro, Marketing Directo, S.L. Yhtiön osoite on AVDA Manoteras 50, 28050 Madrid, Espanja.

Henkilötietojen säilytysaika

Asiakasrekisterissä säilytämme henkilötietoja viisi (5) vuotta viimeisimmän asiakastapahtuman jälkeen tai esim. kirjanpitolain perusteella tarpeellisen ajan. Tämän jälkeen osa tiedoista siirretään markkinointirekisteriin, jossa käsittelemme tietoja tarkoituksenmukaisen ajan.
 
Onnenosuma-klubin jäsenten henkilötietoja säilytämme klubiin kuulumisen ajan. Jäsenyyden päättymisen jälkeen säilytämme henkilön sähköpostiosoitteen ja tiedon jäsenyyden päättymispäivästä tarkoituksenmukaisen ajan.
 
Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyillä on tietosuojalainsäädännön mukaan seuraavat oikeudet:

  • Rekisteröidyllä on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, että häntä koskevia henkilötietoja käsitellään ja oikeus pyytää meiltä tieto itseään koskevista henkilötiedoista.

  • Rekisteröidyllä on oikeus vaatia epätarkkojen tai virheellisten tietojen oikaisua sekä mahdollisesti tietojen täydentämistä.

  • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojensa poistamista.

  • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista.

  • Rekisteröidyllä on tietyin edellytyksin oikeus saada häntä koskevat tiedot siirrettyä järjestelmästä toiseen.

  • Rekisteröidyllä on tietyissä tilanteissa oikeus vastustaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin.

  • Rekisteröidyllä on lähtökohtaisesti oikeus olla joutumatta ainoastaan automaattiseen käsittelyyn perustuvan käsittelyn kohteeksi.

  • Rekisteröidyllä on, niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen, oikeus peruuttaa antamansa suostumus milloin tahansa.

  • Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä valvontaviranomaiselle.

 
Pyydämme lähettämään rekisteröidyn oikeuksia koskevat kysymykset ja pyynnöt osoitteeseen tietosuoja@valitutpalat.fi tai postitse osoitteeseen CIL Suomi Oy / Tietosuoja, PL 106, 00381 Helsinki. Mainitsethan pyynnössäsi nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme tarvittaessa varmistaa tietojen lähettämisen oikealle henkilölle.  
Vastaamme henkilötietojasi koskevaan yhteydenottoosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 vuorokauden kuluessa.

Henkilötietojen antamatta jättämisen seuraukset

Henkilötietojen antamatta jättäminen johtaa siihen, että emme voi ottaa tilaustasi vastaan.
 
Evästeet

Voidaksemme parantaa internetpalvelumme toimintaa, käytämme sivustollamme evästeitä. Eväste on käyttäjän selaimeen sisällytetty ominaisuus, joka liittää käyttäjän tietokoneeseen ”käyttäjätunnisteen”. Evästeitä käytetään seuraamaan sivuston käyttäjien niillä suorittamia toimintoja. Eväste antaa sivuston ylläpitäjälle tiedon siitä, millä sivuilla, missä järjestyksessä ja miten usein käyttäjä on sivuilla vieraillut. Evästeitä ei voi käyttää henkilön tunnistamiseen, sillä ainoastaan yksilöidään käyttäjän tietokone niin että palvelun tarjoajan järjestelmä tunnistaa sen aina kun palvelua käytetään. Mikäli et halua vastaanottaa evästeitä tietokoneellesi, voit määritellä selainohjelmasi estämään sen. Evästeitä ei käytetä henkilötiedon, kuten nimen, osoitteen tai sähköpostiosoitteen rekisteröintiin. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa merkittävästi rajoittaa palvelumme toimivuutta tai jopa tehdä siitä toimimattoman.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Kehitämme palvelujamme sekä yksityisyyden suojaa koskevia käytäntöjämme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa. Myös lain ja sen tulkinnan muutokset voivat aiheuttaa muutostarpeita. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen.
Kulloinkin voimassa oleva tietosuojaselosteemme löytyy aina verkkopalvelusivuiltamme.

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Valitut Palat / CIL Suomi Oy
Pitäjänmäentie 14
00380 Helsinki
www.valitutpalat.fi
asiakaspalvelu@valitutpalat.fi
puh. 010 66778 (asiakaspalvelu, 8.00 - 18.00) tai 09 503 441 (keskus)
 
 
Päivitetty 22.5.2018.
                     
Dataskyddspolicy


Yes