Artikkelit | Valitut Palat

VibrolegsSofaSaveriWalkVibrolegs Elliptical Lahjalehti 2021
 
AlfaTV:n TV-opas!

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Artikkelit

Kaikki artikkelit

Kardiologi, lääketieteen tohtori Joel K. Kahn kuvailee järkeviä tapoja sydänsairauksien ehkäisyyn.

Tarkista tästä faktat papilloomaviruksesta: kuinka se tarttuu, mitä riskejä tartunnasta seuraa ja mitä hyötyä on HPV-rokotuksesta.

Kaupallinen yhteistyö
Auto pitäisi huoltaa. Ajatus tulee mieleen milloin missäkin. Ja yleensä päättyy siihen, ettei juuri nyt ole hyvä hetki ryhtyä toimeen. Kellohan on ties mitä ja asiakaspalvelu varmaankin kiinni. Entäpä jos ei olekaan?

Poliisi, radio ja pankit ovat luotetuimmat instituutiot Suomessa. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä kyselystä, jossa suomalaisia pyydettin arvioimaan 18 eri instituution luotettavuutta.

Yhtä oikeaa ulostamisväliä ei olekaan, mutta suolesi toiminta kertoo paljon terveydestäsi. Tässä kaikki, mitä sinun tulee tietää ripulista, ummetuksesta ja muista ruoansulatushäiriöistä.

Nuoruuden lähde saattaa vielä olla löytämättä, mutta lisävuosia elämään voit saada näillä asiantuntijoiden hyväksymillä ikääntymistä hidastavilla konsteilla.

Nykytiede on ihana asia, varsinkin kun se löytää erinomaisia syitä nauttia herkullista tummaa suklaata

Tämän parsakaalin ja keräkaalin sukulaisen pienistä siemenistä tehdään yhtä kaikkien aikojen suosituimmista mausteista. Sinappi on kuitenkin paljon muutakin kuin makuhermoja kutkuttava herkku.

Jos käyttää rosmariinia (Rosmarinus officinalis) vain lampaan mausteena, ei varmastikaan tunne sen hienoja ominaisuuksia: rosmariini rauhoittaa hermoja, antaa lisää energiaa ja jopa tehostaa muistia.

Pellavansiemeniä on hyvällä syyllä sanottu superravinnoksi. Pikkuruiset siemenet ovat hämmästyttäviä terveellisten ainesosien tiivistymiä.

Pages