Tietosuoja

1. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan henkilötietolain (523/1999) säännöksiä.
 
2. Tiedot tallennetaan Valittujen Palojen asiakasrekisteriin. Rekisterinpitäjä on CIL Suomi Oy / Valitut Palat (jäljempänä ”Valitut Palat”), Pitäjänmäentie 14, 00380 Helsinki. www.valitutpalat.fi. Rekisteriseloste on nähtävissä Valittujen Palojen tiloissa, Pitäjänmäentie 14, 00380 Helsinki. 
 
3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Valittujen Palojen liiketoiminta, asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä suoramarkkinointi (sähköpostitse tai muuten). Valitut Palat käsittelee toiminnassaan henkilötietoja, jotka ovat sen liiketoiminnan ja suoramarkkinoinnin kannalta tarpeellisia. Säännönmukaisia tietolähteitä ovat rekisteröidyt asiakkaat ja Fonecta Oy (esim. osoitteenmuutokset).
 
4. Henkilötietoja voidaan henkilötietolain mukaisesti käyttää ja luovuttaa Valittujen Palojen yhteistyökumppaneille suoramarkkinointia varten. 
 
5. Jokaisella on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa ja vaatia korjattavaksi itseään koskevat tiedot sekä kieltää itselleen kohdistettu suoramarkkinointi. Markkinointikielto- ja tarkastuspyynnöissä on oltava tarpeelliset tunnistetiedot, esimerkiksi nimi, osoite ja asiakasnumero. Yhteydenotot: Valitut Palat, Asiakaspalvelu, PL 106, 00381 Helsinki.
 
6. Tietojen tekninen käsittely tapahtuu Valittujen Palojen toimeksiannosta Reader’s Digest -konsernin tietojenkäsittelykeskuksessa Yhdysvalloissa. The Reader's Digest Association, Inc., New York, US on ns. Safe Harbour -yhtiö. Rekisteritiedot on asianmukaisesti suojattu erilaisin hallinnollisin, teknisin ja organisatorisin toimenpitein. Tietojenkäsittely-keskuksen teknisestä toiminnasta vastaa sopimuksen perusteella HCL Americas Inc. / HCL Technologies Ltd -niminen yhtiö. HCL Americas Inc, 330 Potrero Avenue, Sunny Vale, CA 94085, US.
 
7. Voidaksemme parantaa Web palvelumme toimintaa, käytämme sivustollamme ns. "Cookies" -tekniikkaa. "Cookie" on käyttäjän Web selaimeen sisällytetty ominaisuus joka liittää käyttäjän tietokoneeseen "käyttäjätunnisteen". "Cookie" -tekniikkaa käytetään seuraamaan Web sivuston käyttäjien niillä suorittamia toimintoja. "Cookie" antaa Web sivuston ylläpitäjälle tiedon millä sivuilla, missä järjestyksessä ja miten usein käyttäjä on sivuilla vieraillut. "Cookieta" ei voi käyttää henkilön tunnistamiseen, sillä ainoastaan yksilöidään käyttäjän tietokone niin että palvelun tarjoajan järjestelmä tunnistaa sen aina kun palvelua käytetään. Mikäli et halua vastaanottaa "Cookieta" tietokoneellesi, voit määritellä selainohjelmasi estämään sen. "Cookieta" ei käytetä henkilötiedon kuten nimen, osoitteen tai sähköpostiosoitteen rekisteröintiin.
 
Yes