Maapähkinä & leipominen: Maapähkinävoi-pääsiäismunat

VibrolegsSofaSaveriWalkVibrolegs Elliptical Lahjalehti 2021
 
AlfaTV:n TV-opas!

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Maapähkinävoi-pääsiäismunat

Create: 03/19/2020 - 14:45
maapähkinä_pääsiäinen

Valmistusaika: 35 minuuttia + jäähdytys jääkaapissa

16 annosta (1 annos = 1 pääsiäismuna)

·       1,15 dl pehmeää voita
·       6,5 dl tomusokeria
·       2,35 dl grahamkeksejä muruina
·       1,15 dl kermaista maapähkinävoita
·       1/2 tl vaniljauutetta
·       3,5 dl tummaa suklaata rouhittuna
·       2 rkl voita tai margariinia
·       Värikkäitä nonparelleja


1.    Vatkaa voita suuressa kulhossa, kunnes se muuttuu kermaiseksi. Lisää vähitellen tomusokeri, keksimurut, maapähkinävoi ja vaniljauute. Muotoile seoksesta 16 munaa ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Laita jääkaappiin 30 minuutiksi tai kunnes munat jähmettyvät.

2.    Sulata suklaa ja rasva mikrossa, ja sekoita, kunnes seos on tasaista. Kasta munat suklaaseokseen ja anna ylimääräisen suklaan valua pois. Koristele nonparelleilla ja laita munat takaisin leivinpaperille. Jäähdytä, kunnes munat ovat jähmettyneet. Säilytä ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa. Reseptistä syntyy 16 munaa.

Ravintotiedot:
Kaloreita = 322
Rasvaa = 19 g
Tyydyttyneitä rasvoja = 9 g
Kolesterolia = 15 mg
Suolaa = 110 mg
Hiilihydraatteja = 35 g
Sokeria
Proteiinia = 4 g
Kuitua = 1 g



Lue lisää: 

Kotitekoisen mämmin ohje

Pashan valmistusohje

Seitsemän loistavaa lammasreseptiä

Readers Digest Valitut Palat

300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!