Yrttiset kana-omenaburgerit

VibrolegsSofaSaveriWalkVibrolegs Elliptical Lahjalehti 2021
 
AlfaTV:n TV-opas!

Error message

User warning: The following module is missing from the file system: locale. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/www.rd.fi/includes/bootstrap.inc).

Yrttiset kana-omenaburgerit

Create: 05/21/2013 - 15:24

Tämä resepti keventää hampurilaista ja antaa uutta makua. Omenaraaste, tuore salvia ja timjami mehevöittävät kokonaisuutta. Tarjoile makean hunajasinappikastikkeen kanssa.

4 HENGELLE
Valmistelu: 20 minuuttia + jäähdyttäminen
Kypsennys: 20 minuuttia

500 g broilerin jauhelihaa
1 suuri hienonnettu punasipuli
0,5 dl korppujauhoja
2 suurta Granny Smith tai Golden Delicious omenaa kuorittuna ja raastettuna
1 rkl silputtuja tuoreita salvianlehtiä
1 rkl tuoreita timjaminlehtiä
¼ tl suolaa
¼ vasta jauhettua mustapippuria

Hunajasinappikastike
0,5 dl Dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
4 täysjyvähampurilaissämpylää
100 g vesikrassin versoja (poista isot kannat)

1. Laita kana, sipuli, korppujauho, omenat, salvia, timjami, suola ja pippuri suureen kulhoon. Sekoita ainekset kädellä, kunnes seos on tasaista. Kostuta kätesi ja jaa seos neljään yhtä suureen osaan. Muotoile noin 10 sentin pituiset pihvit, jotka ovat noin 3,5 cm paksuja. Jäähdytä pihvejä tunti, jotta liha kiinteytyy ja sitä on helpompi käsitellä kypsentäessä.

2. Esilämmitä grilli tai uunin grillivastus hyvin kuumaksi. Aseta pihvit ritilälle noin 15 sentin päähän lämmönlähteestä. Paista tai grillaa pihvejä kerran kääntäen, kunnes ne ovat ruskistuneet molemmilta puolilta ja kunnes ne ovat yhä meheviä mutta läpikypsiä.

3. Sekoita sinappi ja hunaja pienessä astiassa sillä aikaa, kun pihvit kypsyvät. Avaa 4 sämpylää tasaisella työskentelytasolla ja aseta leikattu puoli ylöspäin. Levitä pinnoille hunajasinappia ja asettele ¼ vesikrassista jokaiselle hampurilaiselle. 

4. Siirrä valmiit pihvit sämpyläpuolikkaille vesikrassin päälle. Peitä toisella puolikkaalla ja tarjoile heti.

300x250 block sidebar

Osallistu keskusteluun!